Zakelijk ontmoeten bij De Eendracht

Even voor inspiratie uit drukte van alledag, voor het triggeren van een managementteam of voor het vieren van een jubileum? Onze inspirerende locatie is de perfecte plek voor jouw zakelijke ontmoeting.

Vraag online een offerte aan! Bel ons direct

ZAKELIJK LUNCHEN

Luxe belegd landbrood, salades en soep. Vis, vlees of veg(n). Bij De Eendracht is voor ieder wat wils. In samenwerking met lokale en eerlijke leveranciers selecteren we ieder seizoen de beste producten voor onze lunchkaart. Onze luncharrangementen zijn te bestellen vanaf €13,50 inclusief een drankje.

Vraag een offerte aan! 

Klein gezelschap? Reserveer een tafel

ZAKELIJK DINEREN

Dineren met een zakenpartner of een kwartaal feestelijk afsluiten met het hele team? In het voorjaar van 2024 (tot en met juni) betaal je slechts €37,50 (in plaats van €41,50) per persoon voor ons drie gangen keuzemenu. Bekijk hier de menukaart

Vraag een online offerte aan


BEDRIJFSFEEST OF BORREL

Een jubileum vieren of wieren dat de bedrijfsdoelen behaald zijn? De Eendracht in Van Bleiswijk is de perfecte ambiance voor een gezellige borrel met je team. Met ze allen aan de bar of in onze aparte ruimte? We bespreken graag met jou de mogelijkheden. Onze borrelarrangementen gaan vanaf €19,50 per persoon. 

Vraag online een offerte aan 

Bekijk de feestbrochure