Menukaart de Eendracht Enkhuizen

In samenwerking met lokale en eerlijke leveranciers selecteren we ieder seizoen de beste producten voor onze klassieke menukaart. Schuif een stoel aan en eet mee!

Ontbijt en Lunch Diner Wijnen 

Click here for our English and German menu

Boerderij Lindenhoff

Met een missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant en dier en aarde, vonden we in Lindenhoff een partner naar ons hart. Al jaren komen het vlees en de kazen op onze menukaart van deze boerderij in Baambrugge. Lokaal en (h)eerlijk!

Meer informatie

Boerderij Lindenhoff in Baambrugge

Schmidt Zeevis

Terwijl veel vissers vooral blij zijn met grote exemplaren en de kleine vis overboord gooit, geeft Chef’s Catch de kleine vissen een bestemming. Het bedrijf van chefs Jonnie Boer en Maik Kuijpers is ontstaan vanuit de liefde voor kwalitatief eten en de behoefte aan echt verse vis. Het beste-van-het-beste dus!

Maik Kuijpers chef van de eendracht

Pulled Paddo's van Lekker Fred

Lekker Fred, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig ontwikkelde pulled paddo’s om je te laten zien dat groenten heel goed de hoofdrol in een gerecht kunnen zijn. Wij leggen ze op een snee landbrood als veganistische versie van een broodje warm vlees. En dat smaakt naar alles wat je ervan verlangt!

Bekijk meer

pulled paddo's

Bawykov gerookte zalm

Bawykov is 100 % ambachtelijk gerookte zalm naar het recept van SVH Meesterkok Rien Heemskerk. Ze werken alleen met “Superior Quality” zalm uit Noorwegen. Alle zalm heeft het ASC-keurmerk.

Topkwaliteit, verantwoord, en bovenal vers!

MEER INFORMATIE