Werken bij de Eendracht Enkhuizen

Kom jij bij ons werken? Bij De Eendracht zijn we op zoek naar toppers die deel uit willen maken van ons gezellige team. Ervaring of niet, we leren je met liefde de kneepjes van het vak. Sterker nog, leergierigheid wordt beloond!

Kok/keukenhulp oproepkracht

Op zoek naar een leuk seizoensbaantje waar je zelf gerechten mag maken in onze keuken? 

De Eendracht Enkhuizen is op zoek naar een enthousiaste kok/keukenhulp om het team te versterken. Dus heb jij passie voor koken? En lijkt het jou leuk om voor een jong, professioneel horeca bedrijf werkzaam te zijn? Solliciteer dan vandaag nog!

En nu?
Graag ontvangen we jouw cv en een korte motivatie. Zodra jouw sollicitatie in behandeling is genomen nemen we contact met je op voor een persoonlijk gesprek. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Ben jij...

Ben jij... Leergierig, gemotiveerd, een liefhebber van lekker eten en drinken, sociaal en gezellig? Solliciteer dan direct via het formulier onderin of stuur een e-mail naar info@deeendracht-enkhuizen.nl

We zijn voor deze zomer nog op zoek naar collega's in de keuken, bediening en afwas!

Wij bieden...

Niet alleen een gezellige werkplek, maar ook een flexibel rooster dat goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie. Bovendien bieden wij een passend salaris dat overeenkomt met jouw capaciteiten en doorgroeimogelijkheden op ieder niveau.

Solliciteer direct!