Van Bleiswijk verbouwd tot huiskamer voor de buurt

Misschien heb je het al gehoord of heb je al even door de ramen naar binnen gekeken; Van Bleiswijk is verbouwd. Na een jaar te hebben 'ingeburgerd' in Enkhuizen (we namen het in 2022 over van Sander Moeskops) was de tijd aangebroken om het pand een metamorfose te geven. 

Geen grote veranderingen...

...want Van Bleiswijk heeft unieke historische elementen. Met oude bouwmaterialen en antiek meubilair eren we de geschiedenis van het pand en zorgen we voor een ongedwongen sfeer. Niet té strak of té gelikt, waardoor het echt zo'n plek wordt waar je ieder moment van de dag kunt binnenstappen voor een kop koffie en de krant. Maar waar je ook terecht kunt voor een meeting, een vrijmibo of een heerlijk diner.

De Eendracht in Van Bleiswijk

Na de kleine verbouwing gaat Van Bleiswijk open onder de nieuwe naam 'De Eendracht in Van Bleiswijk'; de nieuwste locatie van De Eendracht. In Alkmaar, Abcoude, Weesp, Hilversum en Blaricum is De Eendracht al jaren een huiskamer voor de buurt en een ideale plek om te genieten van goed eten. 

Ontdek De Eendracht

Agenda

IEDERE VRIJDAG

Vrijmibo

Ontmoet buurtgenoten en proost op het weekend! Wij gaan rond met heerlijke borrelhapjes.

16:00 - 18:00 uur

Een nieuw menu

Proef de zomer met onze nieuwe menukaart! De heerlijke gerechten zijn speciaal samengesteld door onze chef Maik met zomerse ingrediënten en maken zonnige dagen op ons terras helemaal af.

Zeeuwse mosselen

Vanaf 8 juli is het weer zover: verse mosselen bij De Eendracht! Geniet van onze Zeeuwse mosselen met een heerlijke witte wijnsaus, geserveerd met vers brood of friet.

Start zomervakantie

Er is tijdens de zomer weer van alles bij De Eendracht te beleven voor jong en oud! Trek een spel uit onze spelletjeskast, geniet van de zon tijdens een heerlijke lunch of kijk met een verfrissend drankje toe hoe de kids zich vermaken op het speeltoestel.