Van Bleiswijk verbouwd tot huiskamer voor de buurt

Misschien heb je het al gehoord of heb je al even door de ramen naar binnen gekeken; Van Bleiswijk is verbouwd. Na een jaar te hebben 'ingeburgerd' in Enkhuizen (we namen het in 2022 over van Sander Moeskops) was de tijd aangebroken om het pand een metamorfose te geven. 

Geen grote veranderingen...

...want Van Bleiswijk heeft unieke historische elementen. Met oude bouwmaterialen en antiek meubilair eren we de geschiedenis van het pand en zorgen we voor een ongedwongen sfeer. Niet té strak of té gelikt, waardoor het echt zo'n plek wordt waar je ieder moment van de dag kunt binnenstappen voor een kop koffie en de krant. Maar waar je ook terecht kunt voor een meeting, een vrijmibo of een heerlijk diner.

De Eendracht in Van Bleiswijk

Na de kleine verbouwing gaat Van Bleiswijk open onder de nieuwe naam 'De Eendracht in Van Bleiswijk'; de nieuwste locatie van De Eendracht. In Alkmaar, Abcoude, Weesp, Hilversum en Blaricum is De Eendracht al jaren een huiskamer voor de buurt en een ideale plek om te genieten van goed eten. 

Ontdek De Eendracht

Agenda

IEDERE VRIJDAG

Vrijmibo

Ontmoet buurtgenoten en proost op het weekend! Wij gaan rond met heerlijke borrelhapjes.

16:00 - 18:00 uur

Aspergeseizoen

Het langverwachte seizoen van de asperges is eindelijk van start en uiteraard zullen wij ze ook gaan serveren!

Koningsdag

Koningsdag vier je bij De Eendracht met heerlijke oranje tompoezen en biertjes van de tap. Kom gezellig langs en proost met ons op de koning!

09:00 - 00:00 uur

Moederdagbrunch

Zet de liefste moeder in het zonnetje met een uitgebreide brunch bij De Eendracht en geniet van heerlijke gerechten! Reserveer een tafeltje in ons restaurant of neem plaats op ons zonnige terras.